ДЕРЖАВНА СЛУЖБА УКРАЇНИ З ПИТАНЬ БЕЗПЕЧНОСТІ ХАРЧОВИХ ПРОДУКТІВ ТА ЗАХИСТУ СПОЖИВАЧІВ
НАКАЗ
від 26 листопада 2021 року № 764
Про затвердження Річного плану здійснення заходів державного нагляду (контролю) Держпродспоживслужби на 2022 рік
З метою забезпечення виконання статей 41, 5 Закону України “Про основні засади державного нагляду (контролю) у сфері господарської діяльності”, вимог спільного наказу Міністерства економічного розвитку і торгівлі України, Державної регуляторної служби України від 07 серпня 2017 року № 1170/81 “Про затвердження вимог до оформлення річних та комплексного планів здійснення заходів державного нагляду (контролю), унесення змін до них та звіту щодо їх виконання”, зареєстрованим Міністерством юстиції України 29 серпня 2017 року за № 1053/30921, з урахуванням наказу Державної регуляторної служби України від 15.11.2021 № 383 “Про затвердження Плану здійснення комплексних заходів державного нагляду (контролю) на 2022 рік” наказую:
1. Затвердити Річний план здійснення заходів державного нагляду (контролю) Державної служби України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів на 2022 рік (далі – Річний план), що додається.
2. В. о. директора Департаменту безпечності харчових продуктів, ветеринарної медицини та контролю у сфері органічного виробництва Білоусу М. В., начальникам головних управлінь Держпродспоживслужби в областях, в місті Києві забезпечити виконання в межах наданих повноважень Річного плану.
3. Заступнику директора департаменту – начальнику відділу організаційного забезпечення діяльності Департаменту адміністративного управління Соломяній-Біссієр І. М. до 01 грудня 2021 року забезпечити внесення до інтегрованої автоматизованої системи державного нагляду (контролю) Річного плану та його оприлюднення на офіційному вебпорталі Держпродспоживслужби.
4. В. о. директора Департаменту адміністративного управління Подгаєцькому А. А. забезпечити доведення цього наказу до виконання головним управлінням Держпродспоживслужби в областях, в м. Києві, Департаменту безпечності харчових продуктів, ветеринарної медицини та контролю у сфері органічного виробництва.
5. Керівникам самостійних структурних підрозділів Держпродспоживслужби у визначених сферах державного нагляду (контролю) забезпечити моніторинг виконання Річного плану.
6. Відповідальність за виконання Річного плану покласти на керівників головних управлінь Держпродспоживслужби в областях, в м. Києві, в. о. директора Департаменту безпечності харчових продуктів, ветеринарної медицини та контролю у сфері органічного виробництва Білоуса М. В. в межах наданих їм повноважень.
7. Контроль за виконанням наказу залишаю за собою.
В. о. Голови
Анатолій ВОВНЮК